ЈЗУ Општа болница" Борка Талески" Прилеп

 
 
Корисни Линкови

Овде ќе ги најдете сите корсни линкови кои ви се потребни.

Среќна Нова Година и Божиќни празници ви посакува

ЈЗУ Општа Болница - Прилеп

 

Голема благодарност до овогодинешните донатори - LIVING HOME CENTAR  Викторија и Дејан Пројчески ,

Цвеќара ФРЕЗИЈА за убавите новогодишни декорации

и секако нашата сликарка која го разубави детското одделение со нејзината новогодишна ументост ЕЛЕНА ДИМКОСКА

 

 

 

Наша Мисија

 

Да служиме на заедницата како центар за медицина кој обезбедува квалитетна здравствена услуга на населението од ПрилепКрушево и Македонски Брод и посетителите на овој регион. Почитувајќи ја медицинската традиција, тежнееме да станеме центар на медицината во регионот за превентива, лекување и едукација на здравствените работници.

 Oгласи за работни позиции -ЈЗУ Општа Болница - "Борка Талески" - Прилеп

Годишни извештаи за работата на нашата Болница.